HOME         SPECIFICATIES         OMGEVING         FOTO’S         LINKS

 

Omgeving
Algarve, Portugal

Casa Ladeira ligt op 20 autominuten van het vliegveld van Faro, en slechts 1.5 kilometer van de authentieke plaats Moncarapacho. Deze laatste plaats telt ongeveer 8000 inwoners en beschikt over diverse restaurants, supermarkten, een bank, een tankstation, diverse winkels en een kerk met aansluitend een gezellig dorpsplein. Massatoerisme is hier niet te vinden, maar door de aanwezigheid van de lokale bevolking is dit dorp alles behalve saai te noemen.

Omgeving
www.youtube.nl

De dichtstbijzijnde kustplaats is het gezellige Fuzeta. Dit is een wat kleinere badplaats met prachtige zandstranden op 8 autominuten van de villa. Vanuit hier is het ook mogelijk om een veerboot te nemen naar één van de eilanden voor de kust.

De oud Romeinse stad Tavira ligt circa 15 autominuten ten oosten van de villa en heeft veel bezienswaardigheden. Ook de vissersplaats Olháo, ten westen, is makkelijk te bereiken, waarbij u zeker een bezoek moet brengen aan de befaamde markthallen waar verse vis, vlees en groentes worden verkocht.

Ook de golfliefhebber kan zijn hart in de Algarve ophalen. Met meer dan 30 banen, alle binnen 60 autominuten te bereiken, is dit gebied het absolute Mekka voor golfers van elk niveau.

Meer informatie met betrekking tot de omgeving en de activiteiten vindt u onder het kopje “links” bovenaan de website.

 

                        Copyright 2016 Casa Ladeira - All rights reserved

Home   |   Specificaties   |   Omgeving   |   Foto’s   |   Links